tiistai 7. toukokuuta 2013

Kybä täysil!

Tänään oli se päivä! Ensimmäistä kertaa vuonna 2013 asetuin lähtöviivalle jossakin harjoitusta virallisemmassa tapahtumassa. Kyseessä oli triathlonseuran keväinen 10 kilometrin aika-ajokilpailu, joka ajettiin tänään illansuussa. Tällainen pikkukisa on oiva tapa saada viikkoon mukaan vähän jännitystä sekä tehokas vauhtiharjoitus.
Töistä tullessa iskin Cervéloon kisakiekot kiinni, tarkastin säädöt ja lähdin ulkoiluttamaan sitä ensi kertaa tänä keväänä. Temporeitti oli minulle jo aiemmin tuttu, joten tiedossa oli, mitä tuleman piti. Osallistujia tapahtumassa oli lähes 70 ja kisa päästiin ajamaan todella hienossa kevätsäässä. Kilpailijat lähetettiin matkaan puolen minuutin välein ja peesaaminen oli luonnollisesti kiellettyä.

Hyvä ajohan siitä tuli. Voimien jakaminen onnistui hyvin, koko ajan oli kieli vyön alla keskisykkeen ollessa 175. 10km ajakseni tuli 15:32 (keskinopeus 38,6 km/h). 
Ihan hyvä startti kaudelle!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut, toi on jo aika kova nopeus! Mikä oli parhaan keskinopeus?

Peque kirjoitti...

Kiitos. Voittaja ajoi muistaakseni n. 60 sekuntia nopeammin, jolloin hänen keskinopeutensa oli n. 41-42km/h

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva tulos. Mun ennätys on muistaakseni 16:05-16:15, olin silloin 17v :)
EvaK

Peque kirjoitti...

Evak: kiitos. Oliko kyseessä nimenomaan Heltri-tempo vai joku muu? Olitko sarjasi voittaja?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollut. Se oli ihan seuran viikottainen juttu, johon osallistui myös kaksi maajoukkupyöräilijä ja silloinen treenikaverini, yksi Suomen menestyksekkäimmistä naisurheiljoista - mutta mulla taisi olla parempi aika silloin :)
EvaK