tiistai 27. syyskuuta 2011

Voittajien julkistus

Pequen blogin puolimaratonkilpailu on päättynyt ja voittajat selvinneet. Kiitokset kaikille osallistujille!
Viralliset kisatulokset


1. Zeetah & mies: 1h 35min + 1h 26min = 3h 1min
2. Sansu & Poikkis: 1h 40min + 1h 34min = 3h 14min
3. Peque & vaimo: 1h 34min + 1h 53min = 3h 27min
4. Pia & Petri: 2h 8min + 1h 47min = 3h 55min
5. Alma & A: 2h 10min + 2h 10min = 4h 20min
6. Laura & ystävä: 2h 12min + 2h 12min = 4h 24min
7. P&J: 2h 29min + 2h 48min = 5h 17minKilpasarjan ylivoimainen voittajakaksikko on Zeetah & mies yhteisajalla 3h 1min. Onneksi olkoon!!!
Muiden osallistujien kesken arvottiin toinen palkinto. Hamsterin poikasista rakennettu satunnaisgeneraattori valitsi onnekkaiksi voittajaksi
Pia & Petrin. Aplodeita, taas kerran!!!


Konditionaalisarjan osallistujat:

Anna
Osallistun konditionaalisarjaan: Olisin voittanut, jos a) olisin elänyt elämääni toisin ja jatkanut juoksuharrastustani lapsuudesta alkaen sen sijaan että kasvatin 15v juuria sohvaan ja b) olisin valinnut mieheni toisin, tuo juoksee vaan autolle jos on myöhässä. :)Mut kauheita aikoja teillä pareilla. Mulla meni puolikas hätinä alle kolmen tunnin ja siinäkin pidin itseäni voittajana kun pääsin maaliin. Mut tulipa pahin kilpailija eli minä itte voitettua!

Murkinamasu
Olisin voittanut, jos poikaystäväni olisi kaltaseni gasellimainen ja nopea juoksija, eikä tuollainen saamaton sohvaperuna...Oma aika: 1h 41 min & poikaystävä: ei muuten ikinä tule juoksemaan marathonia, ei edes puolikasta.

P
Eksyin blogiisi vasta ja osallistun näin viimetinkaan. P ja J juoksivat Helsinki City Runin aikoihin 2.29 ja 2.48, näillä luvuilla osallistutaan konditionaalisarjaan :DThis's our story:P olisi saanut paljon loistavamman tuloksen, jos oireileva jalka ei olisi haitannut suoritusta. Askel alkoi tuntua sietämättömältä ensimmäisten 5km jälkeen, mutta sisulla sitä mentiin maaliin asti. Tällä hetkellä sairastan edelleen nilkan vaikeaa rasitusmurtumaa..J puolestaan olisi saavuttanut kevyesti alle kahden tunnin ajan, jos muutto uudelle paikkakunnalle ei olisi latistanut motivaatiota juosta. Eksyminen jokaisella lenkkikerralla sai J:n jopa pelkäämään lenkille lähtöä. ..suomalainen sisu kunniaan kummankin neidin osalta, maaliin päästiin silti! ;) treeni-intoa toivotellenP & J


Konditionaalikisan ratkaisu
Ikimetsän puuvanhuksista koottu neuvosto kokoontui käräjille pohtimaan konditionaalisarjan tuloksia. Kisa oli erittäin tasainen, mutta lopulta P:n murtunut alaraaja ja ajatus pelokkaasta J:stä eksyneenä metsän siimeksessä sai neuvoston heltymään. Eli voittajiksi siis P & J. Bravo!!!


Ai palkinnot, kuka niistä on puhunut... Ai minä vai? Noh, palataan asiaan ihan kohta:)


Kuvat 1 2 3

3 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Onnea voittajille. Nimim. katkera löntystelijä;)

Pia kirjoitti...

Juhuu! Palkintoa odotellessa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ooh! P ja J iloitsee! :D