keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Elämä on tsälenssii: Kevään kisatilanne

Kevään juoksutapahtumat ovat elettyä elämää, ja Pequen blogin puolimaraton-kisaan on osallistunut "jo" kolme juoksuparia. Tarkoituksena oli siis lähteä yhdessä läheisen ihmisen, puolison tai ystävän, kanssa juoksemaan puolimaraton jossakin kuntotapahtumassa ja ilmoittaa tänne yhteistulos.

Kevään tulokset
1. Sansu & Poikkis: 1h 40min + 1h 34min = 3h 14min
2. Peque & vaimo: 1h 34min + 1h 53min = 3h 27min
3. Alma & A: 2h 10min + 2h 10min = 4h 20min

Sansun tiimi pitää kärkipaikkaa. Jotta kaikentasoiset kisaajat rohkaistuisivat julkaisemaan tuloksiaan, perustan kilpailuun kaksi uutta palkintosarjaa seuraavasti:

1. Kisan voittaja: vanha sarja, paras yhteisaika
2. 2-X random runner prize: uusi sarja, palkinto arvotaan em. sijoitusten kesken
3. Konditionaalisarja: Olisin voittanut, jos... Tiimi, joka jatkaa tuota lausetta katu-uskottavimmin:)

Palkinnot ovat hyviä ja ne jaetaan lokakuun alussa. Tulkka kaik mukaha sanos turkulaine!

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Osallistun konditionaalisarjaan: Olisin voittanut, jos a) olisin elänyt elämääni toisin ja jatkanut juoksuharrastustani lapsuudesta alkaen sen sijaan että kasvatin 15v juuria sohvaan ja b) olisin valinnut mieheni toisin, tuo juoksee vaan autolle jos on myöhässä. :)

Mut kauheita aikoja teillä pareilla. Mulla meni puolikas hätinä alle kolmen tunnin ja siinäkin pidin itseäni voittajana kun pääsin maaliin. Mut tulipa pahin kilpailija eli minä itte voitettua!

Laura kirjoitti...

Vieläkö saa osallistua?? Osallistuin eilen Äetsän helaventtiin yhdessä ystäväni kanssa ja juoksimme yhdessä ajat 2:12:20 ja 2:12:23 joten yhteisaikamme on 4:24:53.

Jossittelut ja mutku mutkut jätän muille eli osallistunemme tähän kakkkossarjaan?

Peque kirjoitti...

Anna: hienoa, johdat konditionaalisarjaa ylivoimaisesti . Ajat tarvitsisin kuitenkin teiltäkin sekä tiedon tapahtuman nimestä.

Laura: hienosti vietetty helatorstai. Olet mukana skabassa:)

Päivitän tilanteen seuraavan kerran uuteen postaukseen kesäkuun mentyä, siihen asti osallistumisia voi ilmoittaa tähän viestiketjuun.

Anna kirjoitti...

2,57+konditionaali HCR 2010. :)

Murkinamasu kirjoitti...

Olisin voittanut, jos poikaystäväni olisi kaltaseni gasellimainen ja nopea juoksija, eikä tuollainen saamaton sohvaperuna...

Oma aika: 1h 41 min & poikaystävä: ei muuten ikinä tule juoksemaan marathonia, ei edes puolikasta.