keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Simahölkkä

Tänä vuonna vapunviettoni alkoi todella tervehenkisesti. Ystäväni täytti vappupäivänä vuosia ja asiaa juhlistettiin aattona. Juhlakutsussa kerrottiin tapahtuman alkuajankohta ja paikka, jonne juhlijoiden toivottiin saapuvan lenkkivarusteissa. Juhlatamineet kehotettiin pakkaamaan laukkuun ja ottamaan mukaan. Tarkoituksena oli juosta sankarin kunniaksi merihenkinen kolmentoista kilometrin lenkki ja siirtyä samalla juhlapaikkaan jatkamaan illanviettoa. 
Lähtöpaikalla jaettiin "viralliset" kisanumerot ja ylimääräiset tavarat pakattiin kisajärjestäjän pakettiautoon. Sitten olikin edessa hyvässä seurassa juostu rantalenkki. Aurinko paistoi ja fiilis oli loistava, etenkin kun tiesi maalissa häämöttävän saunan ja tarjoilut. Saunan lauteilla ensipuraisu tuntui kevään parhaalta!

Tämä oli toinen kerta, kun ystäväpiirissäni järjestettiin juhlat urheilullisella introlla. Viimeksi jouduin jättämään urheilut väliin (seli seli...) ja osallistuin vain illanviettoon. Nyt pistin paremmaksi.


Tervehenkisen reippailun jälkeen ei niin tervehenkinen ravitsemus ja nesteytyskin maistuvat paljon paremmalta. Juhlanjärjestäjät, voin suositella:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava idea!

Peque kirjoitti...

Jep! Ja lenkin kilpailuhenkisyyden voi "säätää" tarpeen ja osallistujien mukaan. Sinänsä leppoisa yhteislenkki oli ehkä kuitenkin paras, koska pystyi juttelemaan koko matkan. Jos olisi julistettu joku skaba, olisi siinä ollut pakko lähteä vääntämään naama irvessä:)