keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vauhtipyörä+maantiekiito

No tulihan se alla kuvattu harjoitus tehtyä ja hyvin sujuikin:

Lounaalla 13:30 tankkasin "yläkarppaus"-periaatteella paljon hiilareita, mutta muuten en erityisemmin valmistautunut treeniin.

Kello 15:40 aloitettiin tutussa ja turvallisessa "kirjastohuoneessamme".




Cervélon selkään ja Kurt-harjoitusvastusta kurittamaan. Tasan kaksi tuntia pyörän selässä, keskisyke 128/min ja kaloreita paloi 1334kcal. 1,5l nesteitä ja kaksi banaania tankkausevästä painoin leipälävestä alas tuon kahden tunnin aikana.



Tämän jälkeen suoritettiin nopea varusteiden vaihto ja tankattiin vähän nestettä.



Sen verran tuli hosuttua, että trikoot meni väärin päin jalkaan ja pakolliset ärräpäät heitettiin ilmoille. 5min tuhraantui aikaa satulasta asfaltille.

Lähdin reippaasti liikkeelle, mutta hieman varovasti kuitenkin, koska tankkaus oli puutteellinen ja koneen hyytyminen olisi ollut kaikinpuolin nolo juttu (etenkin kun se olisi pitänyt täällä blogissa kertoa:). Juoksu kulki kuitenkin hyvin, ensimmäisen 7km kohdalla kellossa oli 35min. Varsinaisesti kiihdytin vasta 14km kohdalla ja kunnon loppukiri alkoi 18km kohdalla.

Loppuaika 20km: 1h 35min 20s (4min 46s/km). Keskisyke oli 163 ja kaloreita paloi 1587.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, melkoinen suoritus! Kauan kestää palautua tuommoisesta suorituksesta?

Peque kirjoitti...

No enpä oikein tiedä. Seuraavana päivänä olin uimassa ja meno oli melkoisen tukkoista, sitä seuraavan päivän uintitreeni sujui jo paremmin. Lauantaina pidin lepopäivän ja tänään tuntui jo ihan hyvältä.