sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Exercitia n:o 13

Ma: Uinti 2400m, 65min
Ti: Juoksu, PK 25km, k-syke 142, 136min
Ke: Lepo
To: Juoksu, intervallit, 40min
Spinning, intervallitunti, k-syke 154, max 177, 60min
Pe: Lepo
La: Juoksu, VK 10km, k-syke 164, 44min
Uinti 2400m, 55min
Su: Pyöräily trainer, k-syke 114, 150min

Yhteensä 9h 10min

Harjoitusviikko sujui hyvin. Otin viikolle kaksi lepopäivää, koska viikonloppuna oli tiedossa hyvin aikaa treenaamiselle. Lenkkireitit alkavat olla jo lähes kokonaan sulaneet, ah mukavuutta.

4 kommenttia:

heinis kirjoitti...

Heip! Ihan mielenkiinnosta kysyisin, että kuuluuko siun treeniohjelmaan yhtään lihaskuntoa ts. salilla käyntiä tms.? Mietin vaan, kun itse pyrin tekemään myös sitä sekä aerobisen kunnon ylläpitämiseen tähtääviä reenejä. :))

Peque kirjoitti...

Heinis: Auts! Osuit mun treenaamisen heikkoon kohtaan. Lihaskuntotreeni tosiaan puuttuu harjoittelustani. Uinti tietenkin on tavallaan lihaskuntoharjoittelua, mutta kuntopiiri/saliharjoittelua en tee. Suunnitelmissani on aloittaa keskivartaloon keskittyvä kuntopiiriharjoittelu aivan lähiviikkoina. Kuntosalille tuskin viitsin raahautua.
Minkälaista on oma lihasharjoittelusi?

heinis kirjoitti...

Tosiaan- liikut muuten niin ihailtavan paljon, että lihaksistosi on varmasti oikeinkin hyvässä kunnossa. Mutta uskoisin silti, että edes kertaviikkoinen lihaskuntoharjoite veisi harjoittelun kenties taas uudelle tasolle? Itse ainakin koen saavani siitä paljonkin :). Olen jäsenenä liikuntakeskuksessa, jossa on tarjolla erilaisia tunteja erittäin monipuolisesti. Juuri äsken kotiuduin funktionaalisesta treenistä, joka on hyvin vedettynä ihan suosikkini. Siinä tehdään siis liikkeitä, joissa on kehon useampi lihasryhmä samaan aikaan töissä ja suurin osa harjoitteista tehdään pelkästään oman kehon painolla, siltikin niistä saadaan erittäinkin raskaita ja haastavia haluttaessa. Siinä myös vahvistuvat parhaiten syvät lihakset, eikä niinkään lisätä massaa. Mikään massankasvattaja en tosiaankaan itse ole, pelkästään salilla en oikeastaan käy koskaan. LesMills-tunneista tykkään myös, vaikkakin ne ovatkin massasuosiossa. Liputan monipuolisen treenauksen puolesta! :) Kahvakuula on myös jees, ja spinning ja zumbakin! Loppuun vielä totean, että todella olen ajoittain oikein kateellinen suurista treenimääristä. Wow! Kerro jossain postauksessa urheilullisista tavoitteistasi :] Voi kyllä olla, että olet niistä jo kertonutkin, en ole välttämättä ihan jokaista postausta ehtinyt lukea. Mahtavaa, liikunnallista kevättä!!

Peque kirjoitti...

Periaatteessa joku ohjattu lihaskunto-tunti (pump, kahvakuula tms.) olisi hyvä. Käytännössä en pysty enää juurikaan lisäämään viikottaista harjoittelua, joten kotona tehtävä kuntopiiri 1-2 kertaa viikossa on ainoa mihin pystyn, ilman että jätän jotakin pois nykyisistä treeneistä.
Olen kertonut tulevan kauden tavoitteista vasta Helsinki City Runin, lisää kohupaljastuksia luvassa (kuvien kanssa..:)