maanantai 18. huhtikuuta 2011

Tuulipukukansalaiset

Mielestäni on aina ollut huvittavaa nähdä ulkoilevia pariskuntia, jotka ovat edeltävästi käyneet yhdessä ostoksilla. Yllä samanlaiset, ei aina niin trendikkäät ulkoiluasut, samaa merkkiä tietenkin, mutta eri väriä. Ja samanmerkkiset kävelysauvat ja upouudet Karhun tossut molemmilla jalassa. Kunnes...
Tajusin tuulipukuistuneeni pahemman kerran löytäessäni itseni Stockmannin urheiluosastolta yhdessä vaimon kanssa sovittamassa saman merkkisiä, iloisen pirteänvärisiä juoksukenkiä. Itselleni keltaisia, vaimolle sinisiä. Myyjä palveli meitä tottunein ottein: "sopiiko, että katsotaan rouvalle oikea koko ensin, sitten mietitään herran kenkiä". No sopiihan se:) Yleensä olen vaan ottanut oikean kokoiset Kayanot hyllystä ja häipynyt kassan kautta ulos alle viidessä minuutissa.



Tässä hienot ostoksemme, joiden huomasin sopivan myös pääsiäisinstallaatioon!


Sitten asiaan! Ostimme siis Asicsin Ds Trainerit. Uusi tuttavuus molemmille ja todella positiivinen sellainen. Kenkä on huikaisevan kevyt, etenkin kun on tottunut Kayanoihin. Testilenkillä kengät tuntuivat todella hyvällä, lesti tuntui juuri oikealta, kenkä rullasi ja oli todella "luonnollinen" ja vauhdikas. Ja vaikka kenkä tuntui kevyeltä, oli vaimennus silti erinomainen. Ja bonuksena tietenkin todella pirteä, keväinen väritys! Tarkoituksenani olisi käyttää DS:siä lähinnä "kilpailuissa" ja testijuoksuissa, eli vähän säästellen niitä täytynee käyttää.


Hyvää pääsiäistä!


5 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Oi, mäkin haluan nää! Muutenkin luin jostain, että juoksijalla pitäisi olla parit eri kengät. Ettei rasitus ole liian yksitoikkoista tms?! Mitä mieltä sä olet tästä? Uudet lenkkarit pitäis kyllä hankkia, nää taidan laittaa listalle. Pääsiäisenä olis hulppeata kirmailla kotikonnuilla keltaisissa kengissä koko lauma.:) Laittaako "T" nää muuten maratonille?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kenkä on kuin unelma:) Itse olen jo varmaan 3 paria kuluttanut puhki. Se rullaa niin ihanasti, että kun jotkut muut lenkarit laittaa jalkaan niin tuntuu että juoksee tömistellen koko jalkapohjalla. Tänä talvena ostin ensimmäiset nastalenkkarini ja kun nyt vaihdoin taas ds:t, niin voi ihanuus. Niissä on vaan melko mielenkiintoisia nuo värit. Kaapista löytyy parin vuoden takaiset kirkkaan oranssit, jotka olen jo siirtänyt puutarhalenkkareiksi (lenkkareiden viimeinen armotehtävä ennen roskista). Oletko kokeillut sellaisia "paljasjalka" lenkkareita, joissa kukin varvas on erikseen ja tuntuma pitäisi olla kuin paljain jaloin? Niiden pitäisi parantaa juoksutuntumaa ja vahvistaa jalan lihaksistoa. Tulipa pitkä kommentti, sori:) Hanna

Peque kirjoitti...

Alma: Parit kengät kannattaa olla. Ei se kuitenkaan lisää kustannuksia, koska vain juostut kilometrit ratkaisevat. Suosittelen kokeilemaan DS:ssiä, naisille sinisenä, miehille keltaisena:)

Hanna: Melkolailla samanlaiset fiilikset mulla, kun vaihtoi Kinseistä DS:sään. Ah keveyttä. Mulla lenkkarit alennetaan ensi kurakelin lenkkareiksi, sitten "reippailu"kengiksi ja lopulta mökkikengiksi.
Varvaslenkkareita en ole kokeillut. Onko sinulla kokemusta?

Tyyppi kirjoitti...

DS Trainereista on yhden parin verran kokemusta ja juuri tuo rullaavuus sekä vauhdin hurma on päällimmäisenä mielessä. Valitettavasti minulla kengät hiersivät _aina_ kantapään/jalkapohjan sisäsivulle kipeän rakkulan eli jouduin aina teippaamaan tuon kohdan. Johtui kenties pronaaatiotuoesta, joka ei sopinut jalalleni. :(
Kivoja värejä tosiaan tässä sesongissa!

Alma kirjoitti...

Voi pöh, haluun keltsit! No, eiköhän mun kopsottimiin jotkut miesten kengät käy ihan mainiosti.