keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Tänään otetaan, tänään otetaan...

...miehestä mittaa. Kello 16 alkaa 120 minuuttia kestävä PK-pyöräily trainerilla, syketasolla n. 130. Tästä jatketaan 20 kilometrin VK/MAX-lenkille, tavoitteena on juosta matka lähes "täysillä". Illalla raporttia suorituksesta, nyt syömään! Kuva

5 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Huih mitkä treenit. Mun treenit oli tänään hullareilla, jossa myös sykkeet nousi ihan riittävän korkealle. : ) Nähdään huomenna!

Anonyymi kirjoitti...

Huh, oma syke nousee tota lukiessa, onnea matkaan! Mitä tankkaat tollasta spurttia ennen? LD

heinis kirjoitti...

Täytyy sanoa, että kuulostaa ihan kahelilta! :D (positiivisella tavalla!) Miulla ei paikatkaan (ts. jalat) kestäis, saati sitten syrän! Huihui... eli n. 4 h urheilua putkeen? Miksi :D? Mielenkiinnolla odottelen fiiliksiä... nimim. itse juuri n. 6 km juossut ja jo jalkapohjat taas lähes kakkana x)

heinis kirjoitti...

Muuten - olisi mukava kuulla ravinnonsaannistasi ts. kerro esim. jonkin peruspäiväsi syömiset :)

Peque kirjoitti...

Kaitaliina: Mun harjoitusmäärillä ei ole mitään asiaa Hullareille, se on vain todellisille ammattilaisille:) Huomenna sitten kaikki irti, taas.

Anonyymi: Tuossa seuraavassa postauksessa vähän tuosta tankkauksesta kerronkin, mutta siis en mitenkään erityisesti valmistautunut. Söin paljon kuten aina muutenkin:)

Heinis: Kaheleista jutuista saa "kaheleimmat" vibat. Pyöräilyn jälkeinen juoksu kivaa, siinä on aluksi aivan jumissa ja sitten kone ikäänkuin käynnistyy pikkuhiljaa,

Heinis: Syömiseni ei ole mitenkää erityisen suunnitelmallista, pyrin syömään mahdollisimman hyvää ruokaa mahdollisimman paljon (onnistuu lähinnä vaimon ansiosta..:)
Voisin tuota ruoka-aihetta käsitellä kokonaisessa kirjoituksessa myöhemmin vähän syvällisemmin.