keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ulos kaapista

Jos joku lukijoistani on oikeasti tutustunut exercitia-postauksiini, joissa käydään aina läpi edellisen viikon treeniohjelmaa, ja on yhdistänyt niistä saadun informaation siihen tosiasiaan, että blogin pitäjä on tunnustanut osallistuvansa alkavalla "kisakaudella" vain Helsinki City Runiin, saattaa tällaisen lukijan mieli täyttyä ihmetyksellä. Miksi puolimaratonille tähtäävä henkilö kuluttaa aikaansa uima-altaassa ja fiilistelee keväisiä maantiepyörälenkkejä, onkohan hän täysin ymmärtänyt kyseisen kuntotapahtuman luonteen...










Mistä on oikein kysymys?












On aika tulla ulos kaapista:




















































Ilmoittauduin Joroisten Finntriahtlonille 16.7.2011.




Shit!




1,9 km uintia, 90km pyöräilyä ja puolimaraton kaupan päälle

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

12 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Vähän jo odottelinkin, että koska tämä paljastus tulee. : ) En voi muuta sanoa, kuin että hienoa ja kamalaa. Mulle riittäisi vain yksi noista kolmesta kerrallaan, mutta eettä kaikki yhdessä. Paljon tsemppiä treeneihin!

kispe kirjoitti...

Oon pitänyt itsestään selvyytenä että oot triatlonisti!
Eihän harjoitus pk:sta voi mitään muuta päätellä.. :)

Alma kirjoitti...

Onneksi olkoon! Triathlonistit on kunkkuja! Maratonit tai 300 km fillaroinnit yksinään ei tunnu tuon jälkeen enää missään, varo vaan. Nälkä kasvaa syödessä.

Anna kirjoitti...

Arvasin. ;)

Liia kirjoitti...

Joo, tietenkin arvasin. En nyt Joroisia, mutta triatlonin kuitenkin :D
Loistava lajikombinaatio.

Peque kirjoitti...

Kaitaliina: Kiitos. On hyvä aina vähän paljastella itseään. Tsemppiä tarvitaan.

kispe: Jep, ei siinä tainnut hirveästi päättelyä tarvita?

Alma: Ehkä se Levottomat-elokuva kertoikin triathlonisteista: Kun mikään ei enää tunnu miltään..:)

Anna: :)

Liia: Monipuolinen treenaus on kyllä hienoa. Juuri eilen mietin kahden juoksupäivän jälkeen, että onpa kiva päästä huomenna uimaan.

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Mahtavaa! Joroisilla nähdään! En tosin itse pysty osallistumaan, koska viikkoa aikaisemmin on Sveitsin IM... :)

Mutta onpahan muuten minulle "tuttu" naama tuossa mainoksessa! :D

sansu kirjoitti...

Onnea skabaan! Tosin jotain tämänsuuntaista jo arvelin sinulla olevan tähtäimessä. :) Itse oon miettinyt tuota pikatriathlonia, se ei tosiaankaan ois mikään kamala rykäisy ja sen varmaan voisi porskuttaa läpi vähän kehnommilla välineillä.

Hiski kirjoitti...

Käääk!! :--) Hurjasti tsemppiä <3 Huikeaa kuulla sitten fiiliksistä... Uintimatka ei jotenkin kuulosta vielä kamalan pahalle, mutta tuo pyöräily- ja juoksumatka ovat kyllä jo aika kovat :) Onko triathloneissa aina samat pituudet matkoissa? Kuten huomaat, en ole ko. kisamuotoon perehtynyt juuri ollenkaan..

heinis kirjoitti...

Voi hitsit, taisinpa kirjoittaa pariin postaukseen kommentit mieheni tunnuksilla... x) Olenhan hänen koneellaan, sorry! Kommentoijana siis "heinis" :))

Peque kirjoitti...

Arja L: Oletko töissä vai huoltamassa? Oletko kenties itse tuossa kuvassa, en kyllä ihan tunnistanut blogikuvan perusteella..?

Sansu: Lyhyillä matkoilla pääsee hyvin lajiin kiinni, pikamatkaan ei kummempaa kilpavarustelua tarvitse välttämättä tehdä.

Heinis: Triathlonmatkoja on useita, esim täysmatka (3,8km + 180km + 42,2km) tai pikamatka (750m + 20km + 5km) ja kaikkea siltä väliltä.

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Olen huoltohommissa Joroisissa, pitkästä aikaa.

Joo, mie oon tuossa kuvassa tuon yhden porukan keskellä! :) Kaksi muuta naista ovat entisiä pelikavereita salibandyajoilta.