torstai 20. tammikuuta 2011

Map of Cosmetique

Suosittuja ja tasokkaita blogeja lukiessani olen huomannut, että niiden aihepiireihin kuuluu usein muoti, sisustus, kauneudenhoito ja ruoanlaitto. Sen sijaan niissä puhutaan vähemmän loskasäässä juoksemisesta, työmatkahikoilusta, treeniohjelmista ja kuntoilutavoitteista.

Pequen blogi lähtee nyt rohkean populistisesti liikkeelle ja tekee aluevaltauksen kosmetiikan kentälle, rohkeasti ja pelottomasti. Tälle on myös syynsä:

Kului 10895 päivää ihmiselämää ennen kuin sain ensimmäisen ikioman kosmetiikkatuotteen, joululahjaksi tietenkin.
Tadaa! Dermosil man Eye Gel Cream

Tuntuu kuin uusi sivu olisi kääntynyt elämässäni, lähes kolme vuosikymmentä tyhjänä kumissut meikkilaukkuni sai vihdoin täytettä. Tuote on kuitenkin edelleen pakkauksessaan, sillä sain samalla kuulla, että tuote on tarkoitettu 30+ herrasmiehille. Tämä tarkoitti 62 päivää odotettavaa, ennen kuin pääsisin uuttamaan jättimäisiä silmäpussejani tällä ihmeaineella. Palaan tuolloin aiheeseen, aion nimittäin testata tuotteen huolellisesti ja raportoida päivä päivältä nuorentuvista silmänympäryksistäni ja komistuvasta kuontalostani.

4 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Hyvä Peque, sä alat oppia! Siis bloggaamisesta ja ihonhoidosta. : ) Mutta älä silti kokonaan jätä työmatkahikoilustooreja, niitäkin kun on ihan kiva lukea. Lisäksi sun kosmetiikkapostauksista voisi tulla turhankin yksitoikkoisia..

Alma kirjoitti...

Heiii, kyllä mä oon antanut sulle joskus yläaste/lukioiässä ainakin jotain putelia lahjaksi (se oli ennen Karen Millen-aikakautta). Mutta let´s see, pitääköhän sun nuorentuneiden kasvojen pian hankkia rillit, jottei työuskottavuus kärsi.

Anonyymi kirjoitti...

Epäilevä-Antero kehottaa käyttämään ry(y)ppyliuotinta vain toisen silmän seutuun, jotta on olemassa luotettava verrokkisilmänympärys aineen tehon toteamiseksi. Jos ihmeaineella sattuukin olemaan pahoja haittavaikutuksia, jää edes toinen silmä jäljelle!
Myönteinen tulos kiinnostaa kovasti!
T: I 50+

Peque kirjoitti...

Kaitaliina: Kiitos. Eihän sitä tiedä millainen meikkuguru minusta vielä sukeutuu, fillari pölyttyy nurkissa kun meikkisuti vaan viuhuu.

Alma: Kaikki hyvät jutut voi aina pilata tarkastamalla tosiasiat:) Silmälasit on jo hankittu, parta on myös kiellettyjen listalla, se nuorentaa ainakin mummojen mielestä.

I 50+: Julkaisen kattavan testipöytäkirjan, otan mukaan myös sisäiset liuottimet.