lauantai 8. tammikuuta 2011

Personal Trainer

Kun kyiset pellot on kynnetty ja rospuutto iskee, moni maantiepyöräilijä vaihtaa talvilajikseen cyclo-crossin tai maastopyöräilyn ja ylläpitää näin kuntoaan läpi talven. 
Minä en kuulu heihin! Minä käytän traineria. Työmatkat sentään taitan kelistä riippumatta kaksipyöräisellä, mutta talviset harjoitukseni taitan yhdessä vihreän kumppanini kanssa. Ei räntää, ei liukastelua, ei tappajasepeliä. Vain ikkunan takaa tuijottava komea atleetti edessäni.




 Kurt Kinetic Rock n´Roll-traineri ja my sweet little Cervélo.



Vaikka Kurtin vastus on varsin hiljainen ja vaikka uskonkin alakerran naapureiden nauttivan lattian kanssa resonoivan vastuksen hypnoottisesta huminasta, olen eristänyt systeemin parketista kapa-levyillä, kumimatolla ja mansikin selkänahasta tehdyllä matolla.



Sisätreenaus vaati yksikertaisen sielun yksinkertaisessa ruumiissa. 
(Ps. Huomaathan kuvan liikennevalistuksellisen aspektin)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi Genelecit on kuin Porschen pakarit!!

Isk

Alma kirjoitti...

Tää oli tällainen etsi ja löydä -tehtävä. Vähän aikaa pähkäilin liikennevalistuksellista osiota. Lopulta löytyi. Hyvä minä.

Arja L. [triathlonvaimo] kirjoitti...

Täältä pisteet kypärästä! Itse kun sovitin ensimmäistä kertaa TT-pyörää trainerilla, niin eikös aerokypärä ollut kohta päässä! Joka muuten on kohdallani liioittelua tilanteessa missä hyvänsä... :)

kml kirjoitti...

Kuvista on jäänyt kokonaan puuttumaan se työmatkapyörä, minkäslainen jäänmurtaja siellä tallissa asustaa?

Peque kirjoitti...

Isk: Totta, Cervélo on onneksi heti peesissä valmiina iskemään.

Alma: On hyvä välillä testata lukijan hereilläolo, pointsit sulle:)

Arja L: Tuossa kuvassa on tavis-kypärä, TT-pottaa ei kaapista löydy, vielä... Mut antaas katsoa minkälainen varustemania iskee taas keväällä:)

kml: Täytynee kirjoittaa työmatkailuvälineistä ihan erikseen. Muutkin fillarit on suunnitelmissa "esitellä" jossakin vaiheessa.